21- ویکتوری وی

www.victorywayint.com

www.wvigroup.com

 

در زمانی که ایران از نظر روابط سیاسی و اقتصادی مورد تحریم آمریکا واقع میشه و هیچ شرکت آمریکایی حق مراوده و فعالیت اقتصادی با ایران رو ندارن  مشاهده می کنیم برخی شرکت های خیرخواه آمریکایی) ویفاند ،فاینانس کوئین ، پالینور ، ویکتوری وی ، وال استریت و .) یکدفعه سر از ایران در میارن و میخوان به ملت عزیز ایران سود های نجومی بدن به نظر شما خنده دار نیست ؟! و جالبتر اینه که فعالیت این سایت های آمریکایی فقط به ایران محدود میشه چون تمامی بازدید کنندگان سایتشون از ایرانه و این شرکت برای رضای خدا و ملت ایران فعالیت می کنند .

ویکتوری وی

طراحی گرافیکی این وب سایت بسیار مبتدی و بچه گانه صورت گرفته است و بیشتر شبیه یک وبلاگ است  از نوع طراحی ضعیف این سایت خندتون میگیره کل این سایت شامل ۴ قسمت Contact Us | About Us | Sign In | Gallery می باشد . قسمت گالری هم که خالی  میباشد .

قسمت درباره ماAbout Us این کمپانی معتبر خیلی جالب و عجیب غریب  نوشته شده . چند تا غلط گرامری در متن وجود داره ،انگار مدیران سایت زبانشون خوب نبوده .

به عنوان مثال :

This group, too, is well known in camping planning for “revenue making” and “invest, participating in Forex market, constructing the security building and accounting services in the US

making باید به makes تبدیل شود 

All the investments of the company is based on the approval of the board of directors

is باید به are تبدیل شود

در این سایت هم مانند اکثر سیستم های به ظاهر خارجی دیگر اثری از قوانین سایت(term of use) دیده نمی شود .

در قسمت تماس با ما این شرکت آمریکایی هیچ اثری از شماره تلفن و آدرس شرکت ملاحظه نمی کنیم!؟ یعنی یه شرکت معتبر سرمایه گذاری آمریکایی آدرس و تلفن  نداره هیچ توضیحی راجع به روش سرمایه گذاری و پلن سوددهی  و در سایت داده نشده است .

نکته جالب دیگه اینه که کمپانی ویکتوری که میگه آمریکاییه  دامین US. رو نگرفته جالب نیست ؟!

مورد دیگه اینه که ssl این سایت که از نوع Geotrust میباشد بصورت فردی گرفته شده نه شرکتی ؟!

آدرس و تلفن ذکر شده در whois این سایت مربوط به کمپانی AT&T میباشد . به نظر شما چرا کمپانی ویکتوری آدرس خودش رو نمیده ؟

۳۲ Avenue of the Americas

NY, NY ۱۰۰۱۳

US

http://whois.domaintools.com/att.com

http://whois.domaintools.com/victorywayint.com

نکته جالب دیگه اینه که مدیران سایت با کاربرانشون خیلی خودمونین چون به جای forget password

نوشتن Forget Pass

هیچ گونه مدرک ثبتی ، شماره ثبت کمپانی ، آدرس ، تلفن ، مشاهده نشد و اینجا با یک سایت هایپ و money game مواجه هستیم

هیچ گونه خروجی نقدی و بانکی بابت سودهای سرمایه گذاری وجود ندارد و سودها می بایست فقط از طریق ورود سرمایه گذار جدید نقد شود هیچ گونه مدرکی بابت اثبات کارکرد کمپانی با پول مشاهده نشد.

سود سرمایه گذاری و پورسانت پرداختی هم مانند اکثر سیستم های دیگر بالا و غیر منطقی و بدون توجیه  می باشد .

حتماً می دونید که وب سایت قبلی کمپانی که افتخار هاست شدن در امریکا رو داشت از دسترس خارج شده و در آدرس جدید wvigroup.com در اتریش میزبانی می شود.

شائبه های قبلی ما در مورد استیجاری بودن هاست victorywayint.com را کسی پاسخگو نبود تا حکم تخلیه این منزل صادر شد و ویکتوری وی به  vwigroup.com اسباب کشی کرد.

اگر در مورد هاست قبلی فقط مساله اجاره ای بودن مطرح بود، این هاست جدید رسماً با چندین وب سایت ایرانی همخانه است!

خانوم victorya ashowoetch صاحب این دامنه ی جدید 23 سپتامبر 2009 این آدرس را برای مدت 5 سال خریداری فرموده اند و این دامنه تا 23 سپتامبر 2014 معتبر است.

بحث فنی رو مختصر و سر راست عرض می کنم و از جزئیات صرفنظر می کنم. وب سایت robtex ابزاری است که اطلاعات مفیدی در مورد وب سایت، آدرس IP، دامنه های مشترک و ... ارائه می کند. کافیست به آدرس زیر بروید تا اطلاعاتی در مورد vwigroup.com به دست بیاورید:

 

http://www.robtex.com/dns/vwigroup.com.html#shared

 

همونطور که در این صفحه مشاهده می کنید وب سایتهای زیر آدرس IPهای مشترکی با vwigroup.com دارند:

:deltatradinggroup.com -1  گروه بازرگانی دلتا فعالیت خود را از سال 1383 در زمینه تهیه وپخش لوازم لوکس بهداشتی ساختمانی در سراسر ایران آغاز نموده است .

:ernahost.com - 2 نماینده رسمی شرکت erna host اتریش در ایران

 :hakopiansilver.com -3نقره فروشی هاکوپیان در خیابان وزرا تهران

pbs.co.ir- 4شرکت ایرانی pbs

: mesbahsoft.com- 5 شرکت مصباح سافت

:persia-online.com -6 سایت ایرانی پرشیا آنلاین (فروش فیلم های روز دنیا

: simboreshgharb.com -7شرکت ایرانی سیم برش غرب

: sunsanddesigners.com -8شرکت تبلیغاتی ایرانی شن و خورشید

:webdwk33.bon.at -9 سرور پیش فرض هاستینگ اتریشی

سرورهای ایمیل و ns از لیست بالا حذف شده اند و فقط به وب سایتهای اصلی اشاره شده است. یعنی تمام وب سایتهای ایرانی فوق ( و نه هیچ وب سایت خارجی دیگر!) به شکلی کاملاً اتفاقی(!) همراه با کمپانی کاملاً خارجی و بین المللی victory way international روی یک آدرس IP (آدرس 195.3.105.176 ) میزبانی می شوند.

توضیح این قضیه به طور مشخص این است که تمام این دامنه ها روی سرور متعلق به نمایندگی رسمی erna host در ایران به آدرس تهران - سهروردی شمالی - خیابان شهید قندی غربی - پلاک 124 - طبقه دوم - واحد 5 میزبانی می شود.

اگر به آدرس زیر

http://www.robtex.com/dns/vwigroup.com.html#contact

 برای یافتن آدرس تماس شخص مسئول برای vwigroup در سایت robtex بروید ایمیل info@ernahost.com را مشاهده می کنید که همان ایمیلی است که در صفحه ارتباط ارنا هاست به آدرس زیر مشاهده می شود!

ernahost.com/index.php

باور کنید اگر دوستانمون در کمپانی ویکتوری وی رسماً اعلام کنند ما کاملاً ایرانی هستیم، من قول می دهم چهار گوشه ی این وبلاگ را بوسیده و درِ آن را تخته کنم.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////

مطلب دیگر در مورد این سایت:

این اینوست هم بعد از سوئیس کش با پلن باینری در ایران شروع به فعالیت کرد

در پلن این اینوست قوانین مانی گیم به شدت رعایت شده که دنبالروی از پلن آسو دارند

نفرات اول این سیستم هم از بچه های آسو میباشند که این سایت را راه اندازی کرده اند

این سایت بجز پلن قوانی برای گرفتن پول بیشتر از مردم و ندادن پول به آنها دارد مانند بستن کراسها برای انباشته شدن دلارهای دستهایی که کار نمیکنند و انتقال ندادن به دستهایی که در حال فعالیت هستند و همچنین تحریم بودن ایران را بهانه کردند و میگوییند پول به ایران نمیریزیم

یعنی فرد نه میتونه پولشو از بانک بگیره و نه برای دستهای کراس ترنسفر کند

(اصلا به سیستمی که کراس به کراس را بسته است حتی یک لحظه هم فکر نکنید)

یکی از نکات خنده دار این سایت نداشتن term of use و Privcy Policy  هست

در قسمت Contact Us  هم شماره تلفنی و آدرس از کمپانی وجود نداره

و قابل پیش بینی است که این کمپانی حتی در انگلستان هم ثبت نشده است

برای اینکار میتونید به سایت http://www.ukdata.com برید و نام Victory Way International Group را جستجو کنید

و خود سایت هم در قسمت About us هیچ مدرکی برای وجود خود ارائه نداده است

نکته دیگر این است که این سایت بازدید کننده های بسیار کمی دارد

www.alexa.com/siteinfo/victorywayint.com

اینقدر کم است که حتی نام کشورهای بازدید کننده را نمیزند

نکته قابل توجه دیگر این است که این سایت سرور خود را از شرکت میزبان http://www.mizban.com گرفته است و قبلا از سرویس اشتراکی آن استفاده میکرده

http://toolbar.netcraft.com/site_report?url=http://www.victorywayint.com

همانطور که میبینید سایت قبلا بر روی آی پی ۶۴٫۱۵۱٫۱۲۰٫۵۵ بوده است

و این آی پی متعلق به سایتهای سرور ایرانی میزبان میباشد

www.domaintools.com/reverse-ip/

0912band.com

118bime.com

118bimeh.com

و الان بر روی آی پی ۶۴٫۱۵۱٫۱۲۰٫۸۲ میباشد که باز هم بر روی سرورهای میزبان میباشد

و mail server این سایت با سایتهای :

mail.4season.net

mail.abad.ir

mail.aboutorab.com

mail.aiaintl.com

یکی میباشد

خنده دار نیست ؟

البته فکر کنم برای اینوستور های این سایت گریه دار است

بهرحال اکنون سایت بر روی سرور میزبان است و کسانی که میخواهند پول خود را زنده کنند با شکایت و بردن نامه قضایی به شرکت میزبان میتوانند صاحب ایرانی سایت را بازداشت کنند و به پول خود برسند

پیش بینی میکنم که این سایت به زودی سرور خود را میزبان تغییر دهد که نشانه تاثیر mlmpack بر روی این سایتهای پشه ای میباشد

الان سایت بر روی آی پی ۶۴٫۱۵۱٫۱۲۰٫۸۲ که شرکت میزبان از servepath گرفته است میباشد

یادتان باشد که کار کردن شما در این سایت برای من نه سود و نه ضرر دارد ولی به دوستان عزیزی که توی این سایت فعالیت میکنند به عنوان یه برادر توصیه میکنم کمی بیشتر فکر کنند و خود را بازیچه افراد سودجو نکنند که الان چندین نفر از افراد ویکتوری وی به دلیل شکایتی که ازشون شده در زندان بسر میبرند و این عاقبت همه افرادی است که در آن فعالیت میکنند

منبع: اینوست افشا




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی