19- گلدن ویلیج

 

گلدن ویلیج

www.goldenvillageinc.com

یک نگاهی به این سایت بندازیم

این صفحه ارتباط با ما رو ملاحضه بفرمایید برای شروع :

 

http://goldenvillageinc.com/index.php/pages/contact

 

در اینجا ما مشاهده میکنیم که تنها راه ارتباطی فقط ایمیل هست ! کدام شرکت رو سراغ دارید که محل کار و یا شماره تلفن دفتر کار خود را در سایت خود قرار ندهد ؟ سایت یک نوع تبلیغ و محلی برای جلب مشتری است کدام کمپانی برای جلب مشتری فقط از ایمیل استفاده کرده ؟

مورد بعدی !

در قسمت certificate سایت گلدن ویلیج آی ان سی شما ملاحضه میکنید که

goldenvillageinc.com/user/summary/certificate/759

  یک نمونه سرتیفیکیت براتون قرار دادند ! حالا اشکال کار کجاست ببینید ! اولاً که در قرار داد رسمی اول نام خانوادگی نوشته میشود سپس نام ! ولی در این قرار داد اول نام و سپس نام خانوادگی نوشته شده است

یک نکته جالب توجه دیگه اینکه کلاً قرارداد ها اگر بجز رنگ مشکی و آبی با رنگ دیگری باشند باطل هستند و در این قرار داد ما رنگ نارنجی و مشکی رو میبینیم

 

اشکال بعدی در قسمت Invite هست  که اگر به سورس صفحه نگاه کنید ( راست کلیک و گزینه ویو سورس )

 

http://goldenvillageinc.com/user/refer

 

خواهید دید که اسم فیلد Identify Number که به معنای شماره شناسنامه هست رو برنامه نویس ابله shsh انتخاب کرده و این به معنای ایرانی بودن سایت هست !

حالا یواش یواش بریم سراغ ایراد های بزرگتر !

حالا برای روشن شدن موضوع این سایت رو پینگ کنید :

C:\>ping canadasalam.com

Pinging goldenvillageinc.com [208.76.109.30] with 32 bytes of data

Reply from 208.76.109.30: bytes=32 time=241ms TTL=43

Reply from 208.76.109.30: bytes=32 time=240ms TTL=43


 

......... و

خوب حالا این متن رو بخونید !

 

208.76.109.30 - IP hosts 28 Total Domains ...

 

 

Showing 1 - 28 out of 28

 

معنی این هست که سایت روی هاست شر شده هست ! کدام شرکت سرمایه گزاری رو میشناسید که با میلیار ها یوزر بتونه روی هاست شر شده کار کنه ؟ و آیا سرور هاست شر یک ابر رایانه هست ؟

حالا برای روشن شدن موضوع این سایت رو پینگ کنید :

C:\>ping canadasalam.com

Pinging canadasalam.com [208.76.109.30] with 32 bytes of data

Reply from 208.76.109.30: bytes=32 time=241ms TTL=43

Reply from 208.76.109.30: bytes=32 time=240ms TTL=43

......... و

این سایت رو هم ping کنید

C:\>ping shadmehraghili.net

Pinging shadmehraghili.net [208.76.109.30] with 32 bytes of data

Reply from 208.76.109.30: bytes=32 time=241ms TTL=43

Reply from 208.76.109.30: bytes=32 time=240ms TTL=43

شما میبینید که همه روی یک آی پی هستند و سایت های فارسی و متوجه میشید که این ابله ها روی هاست شر هستند و اون هم در ایران !

 منبع: اینوست افشا




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی