15- یورو اینوست

یورو اینوست

www.uroinvest.biz

 

معرفی: یک شرکت انگلیسی که فعالیت خود را از London شروع شده

سود:

۱۰,۰۰۰ : سود ماهانه ۲۰%

بالای ۱۰,۰۰۰ :سود ماهانه ۲۵%.

پورسانت ها:

تعادلی: به ازای هر ۳,۰۰۰ در چپ و ۳,۰۰۰ در سمت راست معادل ۲۵۰

جایزه: در تعادل ۱۰۰,۰۰۰ معادل ۸۰۰,۰۰۰ جایزه پرداخت می‌شود.

معرفی مستقیم: ۱۰٪ از میزان سرمایه‌گذاری به معرف پرداخت می‌شود.

Revenue:

A به ازای معرفی‌های زیر ۱۰,۰۰۰، هر ماه ۵٪ از پورسانت تک تک افراد معرفی شده به معرف پرداخت می‌شود.

B به ازای معرفی‌های بالای ۱۰,۰۰۰، مبلغ ۳٪ از پورسانتهای ماهانه آنها به معرف پرداخت می‌شود.

پورسانت سالانه: هر فردی که تعادل ۳,۰۰۰,۰۰۰ را کسب کندٰ به مدت ۵ سال به صورت سالانه ۱۰,۰۰۰  دریافت می‌کند.

نقد و بررسی

۱-در قسمت Company بخش profile، باید اطلاعاتی در مورد خود کمپانی نوشته شود. اما اگر نگاهی کنید شاهد چند جمله در مورد اینکه با گذاشتن زمان پول در بیارید هستید.

۲-در پایین صفحه نوشته شده ۲۰۰۷-۲۰۰۲، اما این Domain در تاریخ ۳۱/۱۰/۲۰۰۷ ثبت شده.

۳-اگر سری به Companieshouse.gov.uk (اداره پست انگلستان) بزنید شاهد این موضوع خواهید بود که همچنین شرکتی وجود دارد.

۴-پسوندهای Com. متعلق به این سایت نیست و info. هم خریداری نشده. چرا باید یک سایت اجازه دهد که پسوندهای دیگر در اختیار افراد دیگر باشد و پسوند (info) را هم خریداری نشود؟!

۵-در قسمت Contact us هیچ شماره تماس , آدرس و شماره فکسی وجود ندارد چرا نباید هیچ شماره‌ای و آدرسی داده نشده باشد؟

۶-علاوه بر اینکه در خود سایت شماره تماسی وجود ندارد. Domain هم به صورت Whois Protect (اطلاعات مخفی) ثبت شده و آن شماره تماس و آدرسها در مشخصات متعلق به شرکت ثبت کننده است و نه فردی که این دامین را خریده.

۷-در صفحه Company قسمت Bank Details باید اطلاعات بانکی ارائه شود اما فقط یک صندوق پستی ارائه شده. که اگر شما آدرس مورد نظر را در maps.google.com جستجو کنید شاهد این موضوع خوئاهید بود که چنین آدرسی وجود ندارد.

۸-در قسمت Refund policy گفته شده که شما زمانی می‌توانید پو لتان را پس بگیرید یعنی Refund یا Cancel کنید که یک نفر را به جای خودتان معرفی کنید یعنی آن شخص به جای شما قرار گیرد و ۱۰٪ هم بابت هزینه‌های کسر می‌شود.

سئوال چه کسی تمایل به پس گرفتن پول دارد؟ جواب: کسی که راضی نبوده. پس کسی که راضی نیست چطور می‌تواند فرد دیگری را معرفی کند؟ خوب یک کلمه بگویید Refund انجام نمی‌شود.

۹-در قسمت Supportٰ دو ایمیل داده شده , متعلق به سایت دیگری می‌باشد که آن سایت هم مانند این سایت است و اگر هم ایمیلی از جای دیگری داده می‌شود باید جای دیگر اعتبار بیشتری داشته باشد. اما Domain آن سایت یعنی nrb97.com در تاریخ ۱/۱/۲۰۰۸ ثبت شده.

۱۰-قسمت Faqs فقط نوشته شده Faqs و هیچ سوال و جوابی وجود ندارد.

۱۱-قسمت Demos هم مانند Faqs خالی بوده و فقط نوشته Demos.

12-SSL این سایت متعلق به خودش نبوده و صادر شده برای plesk می‌باشد. کمپانی plesk شرکتی بوده که panelهای هدایتی برای سرورها ارائه می‌دهد و این SSL به صورت قرضی و تزئینی بروی سایت بوده و این سایت برای خودش دارای SSL نمی‌باشد.

۱۳-غلط‌های املائی

About us

1.13) their باید به his/her اصلاح شود.

۲/۱۳) invest باید به invesment اصلاح شود.

Sign-in procedure

3.13) their باید به his/her اصلاح شود. (۲ مورد)

Terms

4.13) limit باید به limitation اصلاح شود.

Direct Reward

5.13) an باید حذف شود.

۶/۱۳) introducing باید به introduces اصلاح شود.

 

۷/۱۳) ۵ باید به ۵۰ اصلاح شود.

Travel Plan

8.13) System’s team باید system اصلاح شود.

glossary

9.13) agrees to باید به agrees with اصلاح شود.

۱۴- iconهای کلید، بسته نامه و علامت تعجب که در header (بالای سایت)  وجود دارد که عملا هیچ انتخابی روی آنها نمی توان انجام داد و نشان دهنده طراحی ضعیف بوده که از icon استفاده شده که قابلیت انتخاب ندارد.

۱۵-مطالب بخش profile و about us از سایت V-teamint.com کپی برداری شده. این سایت همان گروه V-team (گروه آموزشی) معروف می باشد.

۱۶-این سیستم هم دقیقا تمام مشخصات HYIP را دارا بوده.

۱۷-هیچ نوع اثباتی برای ایجاد سود و توانایی کمپانی در ایجاد سود ارائه نشده و مدارکی نیز وجود ندارد.

 

http://uroinvest.net




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی