14- یونایتد فاند

Bottom of Form

یونایتد فاند

www.unitedfund.net

 

 

معرف: یک گروه سرمایه‌گذاری که روی بازار ارز و بازارهای اقتصادی فعالیت می‌کنند.

الف) URP INTRO: مبلغ سرمایه‌گذاری $۱۰۰-$۹۰۰ و سود ۲۰% به صورت ماهانه بدون هیچ نوع پورسانت. مدت سرمایه‌گذاری ۱ ساله

ب) URP Bronze: مبلغ $۱۰۰۰-۱۰,۰۰۰، سود ۲۰% به صورات ماهانه مدت سرمایه‌گذاری ۱ ساله.

ج) URP Silver: $10,100-$30,000، سود ۲۵% در ماه. مدت سرمایه‌گذاری ۱ ساله.

چ) URP Gold: مبلغ $۳۰,۱۰۰-$۱۰۰,۰۰۰، سود ۳۰% در ماه, به مدت ۱ سال.

هـ) UPP: مبلغ $۱۰,۰۰۰-۱۰۰,۰۰۰، سود ۵۰% در ماه به مدت ۱ سال با شرط برداشت در آخر دوره نه به صورت ماه با ماه.

پورسانت:

الف: معرفی مستقیم ۱۵% از اصل سرمایه هر کسی که توسط شما معرفی شود.

نقد و بررسی

۱-از پسوندهای united fund، فقط net. .و biz. در اختیارشان می‌باشد و در org. یک سایت کمک رسانی و عامل‌المنفعه و کمک به محرومین بالا می‌باشد و com. نیز در اختیار سایتی دیگر می‌باشد . چرا باید پسوندهای دیگر در اختیار سایت‌های دیگر باشد? آیا انتخاب یک اسم دیگر مشکلی داشته و فقط چون Domain مربوط به سال ۲۰۰۲ بوده مهم بوده!!?

۲-سایت از host استفاده کرده و از سرور اختصاصی بهره‌مند نمی‌باشد. آیا برای یک کار سرمایه‌گذاری با این اهمیت نباید به جای host که هزینه آن بین $۴-$۱۰ در ماه است از یک سرور اختصاصی استفاده شود.

۳-SSL آن از نوع Quick SSL ( سریع) از شرکت Geotrust بوده و از نوع شرکتی نبوده و یک فرد برای آن درخواست داده و نه یک فرد حقوقی (شرکت).

 

 

۴-مطلب صفحه اول با عنوان what do we do، عینا از سایت Mix-trader.net گرفته شده که یک HYIP بوده، عینا در سایت trustinvestment.biz هم نوشته شده.

۵-مطلب New مورخه ۴/۴/۲۰۰۷ از سایت cobextrade.com کپی‌برداری شده. که یک HYIP است.

۶-کل مطالب قسمت about us از ۳ سایت گرفته شده،

۱-۶) Hyipfreakz.info

2-6) charteris.co.uk

6-3) cobextrade.com

7-کل مطالب قسمت Terms از سایت takeprofit.ws کپی‌برداری شده که عنوان و مطالب آن در سایت درست است اما در حین کپی‌برداری عناوین و مطالب مربوط به هر یک جابجا شده.

۸-کل مطالب Privacy policy هم از سایت Cobextrade.com نوشته شده است.

۹-در قسمت Contact us هیچ شماره تلفن و یا Faxی وجود ندارد، حتی شماره تماسهای استفاده شده  در ثبت Domain بخاطر ثبت از نوع whois protect (ثبت محرمانه) متعلق به شرکت ثبت‌کننده Domain می‌باشد.

۱۰-آدرس داده شده در قسمت contact us را اگر در نقشه google جستجو کنید، یک نقطه از یک خیابان می‌باشد که در اطراف آن تا حداقل ۵۰۰ متر هیچ خانه‌ای وجود ندارد.

۱۱-در قسمت programs که میزان پرداخت سود و پورسانت را توضیح می‌دهد، هیچ مطلبی در رابطه با اینکه روی چه تعادلی، چه پورسانتی پرداخت می‌شود، گفته نشده و فقط به سقف درآمدی اشاره شده.

۱۲-حداقل واریز به بانک $۱۰۰۰ می‌باشد که اگر با فرض اینکه فردی با $۱۰۰۰ هم وارد شود حدود ۵ ماه طول می‌کشد، تازه اگر واریز به بانک را انجام دهد و مانند خیلی از سایتهای دیگر اعلام نکند که ایران چون تحریم است واریز امکان‌پذیر نمی‌باشد.

۱۳-غلط‌های املایی: با اینکه حدود ۹۰% مطالب از Siteهای دیگر کپی برداری شده اما بالای ۲۰ مورد غلط املایی وجود دارد.

۱۳-۱) profitful کلمه‌ای است که وجود ندارد و باید به profit اصلاح شود.

۱۳-۲) در صفحه programs تمامی علامت $ بعد از اعداد است که باید قبل از اعداد نوشته شود. ۱۶ مورد.

۳-۱۳) you’re باید به you are اصلاح شود.

۴-۱۳) ۳th غلط است و باید به ۳rd تبدیل شود.

۵-۱۳) our باید به your اصلاح شود.

۶-۱۳) is باید به are تبلدیل شود.

۷-۱۳) علامت‌های $ در قسمت Faq هم باید به قبل اعداد انتقال یابد. ۳ مورد.

۸-۱۳) Cost باید به Costs اصلاح شود.

۹-۱۳) unacceptible باید به unacceptable اصلاح شود.

۱۰-۱۳) exchanching باید به exchanging اصلاح شود.

۱۱-۱۳) در صفحه privacy چند مورد علامتهای وجود دارد که تعریف نشده توسط سرور بوده و باید Font مناسب در Server انتخاب شود.

۱۲-۱۳) Contain باید به Contains اصلاح شود.

۱۳-۱۳) are باید به is اصلاح شود.

۱۴-۱۳) those باید به that اصلاح شود.

۱۵-۱۳) realised باید به relized اصلاح شود.

۱۶-۱۳) Aliative غلط است و همچنین کلمه‌ای نداریم و کاملا باید توسط یک کلمه مناسب انتخاب شود.

۱۷-۱۳) refering باید به referring اصلاح شود.

۱۸-۱۳) detailes باید به details اصلاح شود.

۱۴)  قسمت online chat supportدر صفحه اول هنوز بعد دکور می‌باشد, و غیر فعال می‌باشد.

۱۵) تمامی موارد HYIP را دارا می‌باشد.

۱۶) هیچ اثباتی برای حقانیت و ایجاد سود در کمپانی در قسمت‌های گفته شده ارائه نشده.

منبع: اینوست افشا




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی