13- وال استریت

شرکت هرمی وال استریت

www.wtifunds.asia

 

www.wallstreetti.com

 

www.wtifunds.com

 

از آن جا كه ترك عادت موجب مرض است و آقایان فروهی و سلیمانی ( بخوانید بیماران كلاهبردار) اگر هر سال یك سایت بالا نیاورند و كلی دزدی از این مردم بی اطلاع نكنند مریض می شوند این بار با پدیده جدیدی بنام وال استریت از این تیم كلاهبردار مواجه هستیم .

پس از رویال در سال 2006 و موناكو در سال 2007 این بار نوبت به وال استریت در سال 2008 رسید .

ازآن جا كه این كلاهبرداران بجز پلن با ریوارد در تعادل های نجومی نوع دیگری از پلن نویسی را بلد نیستند در این سایت ضعیف هم از این شیوه استفاده كرده اند .

در ادامه گوشه ای از قابلیت های سایت مرحوم موناكو را در قیاس با وال استریت بالقوه مرحوم در زیر آورده ام :

۱.فرمت و قالب و صفحه بندی هردو سایت عینا همانند همدیگر است ( حتی در فونت نوشتاری ) هرچند اگر از حق نگذریم موناكو قوی تر از وال استریت بود .

۲.ریوارد در تعادل های بالا كه فقط در حد توهم باقی می ماند .

۳.پرداخت سودها در وال استریت بعد از 5 ماه از حالت هفتگی به سه ماه یكبار در می آید كه عینا در موناكو نیز هر سه ماه یكبار سودها واریز می شد كه این از خلاقیت های كلاهبردار بزرگ مانی فروهی است با این تفاوت كه در وال استریت هرسه ماه یكبار 48% و در موناكو هر سه ماه یكبار 90% عدد به جایگاه ها واریز می شد .

در سایت وال ساتریت در صفحه اول قسمت

   what are mutual funds?

عینا ازسایت

 

www.fundsavvy.com/mutual_funds_articles/mutual-funds.htm

 

كپی برداری شده است و قسمتwhy offshorعینا از

 why offshore investment?

سایت   www.investorsoffshore.com/html/kb/altinvwhy.html  كپی برداری شده است .

جالب تر از همه اینكه در این سایت ضعیف حتی پلن سوددهی افراد گنجانده نشده است و لابد آقایان برای این سوتی بزرگ این توجیه را دارندكه پلن سوددهی در صفحه شخصی اعضا آورده شده است در صورتی كه وقتی كسی هنوز عضو نشده است چطور می تواند از نحوه سوددهی این كمپانی (بخوانید سایت ) آگاه شود . !!!!!

چون نه موناكو مرحوم و نه وال استریت هیچ چیز دیگری به جز دو صفحه متن و یك نیوز كه در موناكو از سایت nvestmentnews.com دزدیده شده بود و در وال استریت از سایت                http://money.cnn.com  ندارند سراغ نمودارها ،آدرسو شماره تماس سایت وال استریت می رویم.

آدرس این شركت بنا به جستجویی كه در كوگل مپ انجام میدهیم اصلا وجود خارجی ندارد !!!!

تلفن این شركت جعلی است و كافی است یكبار با شماره ذكر شده در سایت تماس بگیرید !!!

بعنوان آخرین مطلب خدمت دوستانی كه قصد سرمایه گذاری در چنین سایتهای كلاهبرداری را دارند یاداور می شوم كه سایت   www.wallstreetti.com  كه با نام   wallstreet trust inc  در حال فعالیت می باشد حتی یك ثبت آفشور هم ندارد و جالب تر آن كه در تمام صفحات سایت حتی یك كلمه مبنی بر اینكه در كدام منطقه آفشور به ثبت رسیده است وجود ندارد گویی آقایان آفشور را یك كشور پنداشته اند !!!!!!!!!!!!!!!!

در آخر ترجمه قسمت هاییی ازترم آف یوز این سایت كلاهبرداری جهت خنده خدمت دوستان ارایه می گردد :

 استفاده از سایت برای عموم میسر نبوده و فقط اعضای شایسته و دارای شرایط لازم میتوانند از سایت استفاده نمایند . هر قراردادی یك تراكنش كاملا شخصی و خصوصی بین كمپانی و سرمایه گذار خواهد بود.( وقتی كل شركت را می شود در دو صفحه اینترنتی توضیح داد دیگر چه چیزجالب دیگری می تواند در سایت وجود داشته باشد كه فقط اعضای شایسته بتوانند آن را ملاحظه نمایند !!!!!!!!)

خلاصه مطلب های لایت شده این است كه شركت این حق را برای خود قایل می شود كه در هرزمانی (مخصوصا هنگامی كه پته شركت روی آب ریخته شد !!!!!) به تغییر یا اضافه یا اصلاح قرارداد شركت اقدام كرده و بدون هیچ اطلاعی سایت و قوانین و نرخ سود ( و ایضا شیوه كلاهبرداری شركت ) را تغییر خواهد داد .

لپ مطلب اینست كه این شركت هیچگونه مسئولیتی را در قبال انتقال ویروس ! به سیستم شما یا هرگونه نقص در عملكرد و خلاصه اینكه هر ضرر و زیانی كه به واسطه ارتباط شما با سایت به شما برسد را نمی پذیرد !( بنازم برنامه نویس و سیستم امنیتی سایتی كه به گفته خودشان در صفحه اصلی سایت از یك تیم حرفه ای استفاده می كنند !!!!!)

در این قسمت كمپانی آب پاك را روی دست شما می ریزد و می گوید :

گذشته و سوابق ما را نباید ملاك عملكرد آینده این شركت درنظر بگیرید .( چون خودشان هم از سابقه سیاه و تاریك خود با اطلاعند ). ضمنا ارزش سهام سرمایه گذاران قابل افزایش و كاهش می باشد و حتی ممكن است سرمایه گذار موفق به دریافت اصل سرمایه خود هم نشود .( دیگر اینجا عملا تیر خلاص را به سرمایه گذاران هدیه می كنند .)

منبع: اینوست افشا




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی