9- اف اس جی

 

شرکت هرمی اف اس جی

www.fsginv.com       

www.ginv.com

این سایت را در وب سایت های زیر ببینید:

http://www.alexa.com/siteinfo/fsginv.com#

http://whois.domaintools.com/fsginv.com

http://toolbar.netcraft.com/site_report?url=www.fsginv.com

 

معرفی یک گروه باتجربه در زمینه بازارهای بین‌المللی.

سود: حداقل سرمایه‌گذاری $۱۰۰

الف) ماهانه: ۴ ماه اول: ۱۵% و ۴ ماه دوم: ۲۰% و ۴ ماه سوم: ۲۵% (FMR)

ب) روزانه: ۱/۰% سود روزانه که ماهی ۳% می‌شود. (FDR)

پورسانت:

معرفی مستقیم: ۱۰% از میزان سرمایه‌گذاری کسانی که توسط شما معرفی شده‌اند. (FAB)

2)  ۱% از سود ماهانه کسانی که به واسطه شما معرفی شده‌اند.( FAM)

3) (FER): سودی است که از محل سرمایه‌گذاری زیرمجموعه‌های شما که به این ترتیب است که دست ضعیف شما یا همان دستی که زیرمجموعه کمتر دارد در نظر گرفته می‌شود. به عنوان مثال دست چپ $۲۵,۰۰۰ و دست راست شما $۱۲,۰۰۰ می‌باشد چون تعادل شما $۱۲,۰۰۰ است تا این سقف برای شما در نظر گرفته می‌شود. (این پورسانت ماهانه پرداخت می‌شود)

الف) ۱% از هر $۱۰۰ تا سقف $۱۰۰۰/

ب) ۵% از هر $۱۰۰۰ تا سقف $۱۰۰۰/

ج) ۱۰% از هر $۱۰,۰۰۰ تا سقف $۱۰۰,۰۰۰

د) بین $۱۰۰,۰۰۰ تا $۱,۰۰۰,۰۰۰ ۱۵% از اولین $۹۰,۰۰۰ و ۵% از هر $۱۰,۰۰۰

هـ) ۱۵% از اولین $۹۰,۰۰۰ و ۵% از $۹۰,۰۰۰ و ۱% از هر $۱۰,۰۰۰

 

نقد و بررسی

۱- ادعا شده که  fsginv یک شرکت می‌باشد اما هیج شماره ثبتی از طرف خود سایت و بچه‌های آن ارائه نشده.

۲-شماره تماس داخلی سایت فقط و فقط answering بوده و یک پیغام می‌گوید که برای ارتباط با فلان بخش عدد ۱ و فلان بخش عدد ۲ و اما زمانی که اعداد را می‌زنیم روی answering (پیغام‌گیر) می‌رود. ایا یک شرکت نباید به تماس‌گیرنده و اعضاء جواب دهد.

۳-قسمت Privacy Policy عینا سایت sunset.sunlife.com کپی‌برداری شده. (بدون ذکر منبع) و قسمت‌های بالای را هم از سایتهای hedgestreet.com و tradefreedom.com کپی‌برداری شده.

۴-SSL آن از شرکت thawte گرفته شده و از نوع 123SSL  بوده که اقدام‌کننده آن یک فرد بوده و نه یک شرکت . چرا جای که ادعا می‌کند یک شرکت است SSL آن شرکتی نیست؟

۵-در قسمت faq   غلط املایی وجود دارد.

۱-۵) to rapidly answering باید به to answer rapidly اصلاح شود.

۲-۵) informations باید به information اصلاح شود.

۳-۵) trade باید به trader اصلاح شود.

۴-۵) solve باید به solves اصلاح شود.

۵-۵) throuth باید به through اصلاح شود.

۶-۵) is باید به are اصلاح شود.

۷-۵) trade باید به trader اصلاح شود.

۸-۵) ant  باید به and اصلاح شود.

۹-۵) accounts باید به account اصلاح شود.

۶-در قسمت about us هم چندین غلط املایی به چشم می‌خورد.

۱-۶) under stand باید به understand اصلاح شود.

۲-۶) impecuniosity باید به impecuniousity اصلاح شود.

۳-۶) moneylessness وجود ندارد و باید یک کلمکه دیگر استفاده شود.

۴-۶) is با are باید اصلاح شود.

۷) مدل  Plan مانند swisscash بوده و کپی‌برداری از Plan اول آن می‌باشد. یعنی به صورت پلکانی در حال افزایش از ۱۵% تا ۲۵% در ماه. واقعا این سوال برای شا پیش نمی آید که چه کاری است که با گذشت ۳ ماه سود آن ۳/۱ افزایش می‌یابد و ۴ ماه دیگر ۴/۱ سود آن افزایش می‌یابد؟!

۸-اگر نگاهی به Plan کار داشته باشید می‌بینید که تکلیف فرد در پورسانت مشخص نیست چرا که نه MLM است و نه Binary. با اینکه از تعادل استفاده شده اما سود تعادل فوق‌العاده پایین می‌باشد و عملا هرچه جلوتر می‌روید تعادل تغییر می‌کند و به ازای تعادل‌های خیلی بالاتر به شما پورسانت می‌دهد. به عنوان مثال بین $۱۰۰,۰۰۰-$۱,۰۰۰,۰۰۰ شما تا $۹۰,۰۰۰ تعادل هیچی نمی‌گیرید و اگر تعادل $۹۰,۰۰۰  بزنید , ۱۰% آن را می‌گیرید و بعد از آن به ازای تعادل $۱۰,۰۰۰ پرداخت می‌شود.

۹-نکته فوق‌العاده جالب که در Faq به آن اشاره شده اینکه حداقل میزان درخواست به بانک $۵۰۰ می‌باشد و این مبلغ تا کل پول شما و سودتان امکان‌پذیر است. به عنوان مثال اگر $۱۰۰۰ سرمایه‌گذاری کنید در مجموع $۲۷۶۰=$۳۶۰+$۲۴۰۰ سود شما شده و همان اصل پولتان می‌شود $۳۷۶۰/ شما ماکزیمم همین مبلغ را می‌توانید درخواست به بانک دهید و اگر بخواهید که سرمایه‌گذاری و سود دوستان خود را برای آنها به حساب خود بریزید امکان‌پذیر نمی‌باشد.

۱۰-این سایت هیچگونه T&C یا Terms (قرارداد) ندارد و روابط میزان قرارداد و نوع حقوق ۲ طرف نسبت به هم مشخص نیست. یعنی اگر کمپانی فردا رفت شما چیزی نمی‌توانید بگیرید. چون چک سفید امضاء داده‌اید!؟!

۱۱-قابلیت تغییری اطلاعات به شخص دیگر نیست، یعنی اگر شما بخواهید که جایگاه خود را به کسی انتقال دهید، نمی‌توانید.

۱۲- این سایت دارای $۲۵ حق عضویت می‌باشد، چرا کمپانی که می‌تواند بین %۲۸-%۱۸ در ماه سود دهد و پورسانت خوبی هم بابت معرفی افراد پرداخت کند $۲۵ حق عضویت می‌گیرد؟! اساس همچین سایت‌های پرداخت سود است چون ادعا توانمند بودن در این قضیه وجود دارد. دیگر گرفتن $۲۵ حق عضویت در سال فوق‌العاده افت دارد!

۱۳-تمامی موارد HYIP را داراست.

۱۴-هیچ مدرکی برای اثبات توانایی سایت برای ایجاد سود ارائه نشده.

 منبع: اینوست افشا

اخبار مرتبط:پالینور، اف اس جی و چندین شرکت هرمی دیگر منهدم شدند

 




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
    نظرات ارسال شده:
  • محمود:
    يكي از اين شركت هاي هرمي..كه خيلي تو حوالي غرب تهران و آزادي دفتر دارندو...سركرده هاي گلد كويست اونو ميگردونن..شرکت انتشارات فکر روز شرکت هرمی " FSR " هست...من چند تا از زيرمجموعه هاي همين حاج حسين رو كه كلي تو كويست تركوندند رو ميشناسم كه الان دارن تو اينجا كلي كلاه برداري ميكنند..اين نتورك قانونيه يا نه؟
 
انگليسی فارسی